MASLOW CAFE

MASLOW CAFE lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 143 beoordelingen
11 dec 2019 om 16:37 Linzenburger en nacho's, dik in orde en erg lekker. Top :-)
3 dec 2019 om 5:08 Heerlijk eten. Belangrijker: ik ben allergisch voor rucola (ja dat bestaat) en dus was het heel fijn dat Maslow de rucola van de broodjes haalde op mijn verzoek.
30 nov 2019 om 6:12 Als je klachten hebt over je bestelling kun je Maslow beter zelf bellen ipv commentaar leveren bij de reviews. Pas geleden heb ik dat ook gedaan en gewoon compleet een nieuwe en zalige bestelling geleverd + extra. Mijn eten was heerlijk en warm geleverd.
28 nov 2019 om 20:00 Kip sate is echt schandalig slecht geen smaak en alles kwam ook lauw aan en door elkaar geschud
26 nov 2019 om 20:41 Het was niet helemaal goed gegaan met mijn bestelling, dat is gelukkig na een telefoontje wèl helemaal goedgekomen. Nog bedankt voor de bananen cake. :-)
15 nov 2019 om 18:20 Lekker eten en snel bezorgd!
21 okt 2019 om 19:27 Het was alweer een tijdje geleden en de lekkerste linzenburger en friet chunks in de schil eet je toch wel bij Maslow. Als toetje de choco truffelmousse taart, niet goedkoop maar "finger licking" lekker. ;-)
13 okt 2019 om 22:31 Lekkere burger, goede frites.
29 sep 2019 om 21:18 Snelle bezorging, lekker warm eten.
29 sep 2019 om 20:49 top